Studentråd

Studentrådet består av tillitsvalgte studenter.

Studentrådet for 2016/2017

• Leder            Joakim Kvåle 1TFANBEBY
  • Nestleder       Kristoffer Hukkelberg Roberts 1TFTDMK
  • Sekretær       Margarita Brustad 2TFTDMK
  • Styremedlem  Lars Rune Wiseth Ness 2TFANBE
  • Styremedlem  Ørjan Andresen 2TFBY

E-post til studentrådet: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Student hos oss

Stjørdal fagskole ligger tett inn mot Stjørdal sentrum med gangavstand til kulturhuset med kino, konsertsaler og bibliotek. Våre lokaler  ca 1000 m2 ligger i 3 etg i Stjørdalshallen. Her er det muligheter for trening både i hallen og i egne treningsrom. Skolen har avsatt fast en time pr uke i idrettshallen for ballaktivitet eller annet.

Student i Stjørdal.

Studentkort

Studenter som tas opp hos oss får utdelt studiebevis/studentkort. Dette fungerer også som låskort/nøkkel, som gir tilgang til skolens lokaler også på kveld og helg.

Lånekassen

Alle våre studier er godkjent av NOKUT og gir muligheter til studielån.

Bokliste

Boklisten blir oppdatert i forkant av hvert studieår og vil være tilgjengelig på læringsplattformen for inntatte studenter. Den kan også sendes via E-post på forespørsel.

Skolerute – oversikt over ferier og fridager

Skoleruta 16 – 17 http://www.ole-vig.vgs.no/Elevinfo/Skolerute%202014-15/Sider/Skolerute-2016-17.aspx

– link til reglement

IT avdeling

Skolen har IT avdeling som gir hjelp og støtte både for studenter og ansatte.

Hybel

Trenger du hybel finner du en liste over aktuelle hybelverter her

Klikk her

Slik søker du

Søknader til alle studier uansett skole skal primært skje elektronisk til www.vigo.no. Det er også mulig å sende papirsøknad.

Søknadsfrist er 15. april.

Vitnemål og attester (Vitnemål fra VK1 (VG2), fagbrev og dokumentasjon av relevant praksis) skal sendes til den skolen du har som førstevalg. Vår adresse er:
Stjørdal fagskole
7501 Stjørdal
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved spørsmål knyttet til søking gjennom Vigo, kan du kontakte Nasjonalt opptakskontor for fagskolen, seksjon for inntak og yrkesveiledning:
Rogaland fylkeskommune
4004 Stavanger

Les mer hos Utdanningsdirektoratet

STJØRDAL TEKNISKE FAGSKOLE
Skolekode 70075

Deltidsstudier

To årig teknisk fagskole kan gjennomføres på deltid over 3,5 år.

Dette betyr at du kan være i fullt arbeid mens du studerer. Hos oss er deltidsstudiet organisert med 8 tredagers samlinger pr år de tre første årene. Siste halvår av studiet skal studenten gjennomføre et større prosjekt innenfor de tekniske fagene. På samlingene er det vanlig med undervisning det meste av tiden. I tiden mellom samlingene må du sette av mye tid til å løse oppgaver og studere på egenhånd. Mange av studentene på deltid danner grupper som studerer sammen mellom samlingene.

Hvis du har familie er det greit å avklare med familien før du bestemmer deg for å bli deltidsstudent. Dette fordi du som deltidsstudent vil få mindre tid til familiære aktiviteter mens studiet pågår.

Vårt deltidsstudium i bergteknikk har samlingene på Fauske vgs de to første årene. 3. år er det samlinger i Stjørdal.