Student hos oss

Stjørdal fagskole ligger tett inn mot Stjørdal sentrum med gangavstand til kulturhuset med kino, konsertsaler og bibliotek. Våre lokaler  ca 1000 m2 ligger i 3 etg i Stjørdalshallen. Her er det muligheter for trening både i hallen og i egne treningsrom. Skolen har avsatt fast en time pr uke i idrettshallen for ballaktivitet eller annet.

Student i Stjørdal.

Studentkort

Studenter som tas opp hos oss får utdelt studiebevis/studentkort. Dette fungerer også som låskort/nøkkel, som gir tilgang til skolens lokaler også på kveld og helg.

Lånekassen

Alle våre studier er godkjent av NOKUT og gir muligheter til studielån.

Bokliste

Boklisten blir oppdatert i forkant av hvert studieår og vil være tilgjengelig på læringsplattformen for inntatte studenter. Den kan også sendes via E-post på forespørsel.

Skolerute – oversikt over ferier og fridager

Skoleruta 16 – 17 http://www.ole-vig.vgs.no/Elevinfo/Skolerute%202014-15/Sider/Skolerute-2016-17.aspx

– link til reglement

IT avdeling

Skolen har IT avdeling som gir hjelp og støtte både for studenter og ansatte.

Hybel

Trenger du hybel finner du en liste over aktuelle hybelverter her

Klikk her