Kurs i Markedsføring, merkevarebygging og salg for ansatte i reiselivsbransjen i Trøndelag

Kurs i Markedsføring, merkevarebygging og salg for ansatte i reiselivsbransjen i Trøndelag Spesial

I samarbeid med Nordland fagskole tilbyr Trøndelag høyere yrkesfagskole, avdeling Stjørdal nå kurs i emnet Markedsføring, merkevarebygging og salg for ansatte i reiselivsbransjen i Trøndelag.

Kurset består av en teoretisk del og en praksisdel. Den teoretiske delen vil foregå digitalt og holdes av dyktige lærere og foredragsholdere med lang erfaring fra reiselivsbransjen.

Når foregår kurset?

Teoridelen: 2. juni 2020 – 26. juni 2020 6 studiepoeng
Praksis: Høst 2020 4 studiepoeng

Hva vil kurset gi deltakerne?

Emnet gir praktisk og tidsriktig kunnskap om markedsføring, hvor bærekraft, teknologi og opplevelser er bærende elementer. Man lærer om hva som kjennetegner en merkevare og hvordan den bygges, vedlikeholdes og utvikles.

Undervisningen vil omhandle temaer som reiselivets verdikjede, segmentering og identifisering av personas, posisjonering, merkevarebygging, profilering, markedskommunikasjon og distribusjonskanaler, sosiale medier, prising og utvikling av markedsplan for et opplevelsesprodukt.

Emnet er en del av årsstudium i Reiseliv og opplevelser, som er et yrkesrettet høyere utdanningstilbud. THYF, avdeling Stjørdal tilbyr dette studiet på deltid over to år. Emnet gir deg 10 studiepoeng og mulighet til å bygge videre på denne utdanningen senere.

Hva sier lærere og tidligere studenter?

«Kurset har fokus på grunnleggende markedsføring, valg av målgruppe (segmenter og personas), og kundereisen som grunnlag for produktutvikling, markedskommunikasjon og salg i reiseliv- og opplevelsesnæringene»
Lærer Agnete Ryeng, 2469 Reiselivsutvikling

«Studiet gir grunnleggende innføring i relasjonssalg i reiseliv- og opplevelsesnæringene, distribusjon og produktpakking»
Lærer Morten Torp, 2469 Reiselivsutvikling

«Jeg følte at min bachelor i reiselivsledelse manglet en praktisk og yrkesrettet dimensjon. På fagskolen er kursene og teorien veldig relevant for det jeg gjør i arbeidslivet»
Ronja Annie Fredvang (tidligere student på fagskolen og nå Travel Specialist for Magnetic North Travel i Leeds, UK)

«Vi ville starte opp vår egen reiselivsbedrift, og skolen og kursene på skolen ga oss et perfekt utgangspunkt og nettverk for å få gjennomført dette»
Rolf Oftedal (tidligere student og nå daglig leder i Arctic Co-Working Lodge)

Hvordan søker jeg?

Du søker ved å fylle ut søknadsskjemaet nederst på siden og sende inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Frist for å søke: 25. mai 2020

Ved spørsmål – ta kontakt med avdelingsleder ved Nordland fagskole, Unni Myklevoll på tlf: 99 35 40 25

Last ned søknadsskjema

Kontakt oss

  • post@stjordalfagskole.no
  • 74 17 81 02 (Trøndelag fylkeskommune)
  • Besøksadr: Gymnasgt. 2, 7500 Stjørdal
  • Postadr: Postboks 254 7501 Stjørdal